+ 359 2 8705054   office@pazariiztok.com

София, ул. "Сирак Скитник" №9

Лятно кино на пазар "Ситняково"

снимка лятно кино

 Заповядайте на пазар "Ситняково" известен със своята зеленина и приятни местенца за отдих."Пазари Изток " ЕАД и Кинематограф.BG съвместно ще превърнат на 01.09.2022г. от 20:30ч една от  поляните на пазара в лятно кино.

 Лятното кино е изживяване и страхотен начин за забавление  в приятна атмосфера, с питие в ръка, гледайки любимия филм под звездите. Входът ще е свободен, а програмата   ще  включва подбрани заглавия от най-новото българско късометражно кино, както и няколко чуждестранни.

 Програмата започва с анимацията "Жабка и Жабока" на Йонко Донев, която ни разказва за премеждията на Жабока, чието спокойствие е нарушено от друга нахална жабка, която   се натриса в двора му.

 Ще бъде показана още една българска анимация - "Чужденецът" на Ани Антонова, разказваща епохалната (и действителна) история на Слона Сюлейман, на когото се пада   тежката задача да служи като кралски подарък, предопределил хода на историята.

 "Антракт" на режисьора Мартин Динков разказва за двама актьори, играещи постановка на сцена, които в реалния живот са съпрузи с доста обтегнати отношения. В един момент   единият ще излезе от сценария, с което ще постави другия в шах.

 Акцент в програмата ще е "Нощна смяна" на режисьорското дуо Еди Шварц и Йордан Петков. Той разказва за изпадналия в безизходица Антон, който приема предложението на   местния феодал Цецо и започва работа в нелегална мина за въглища. Когато “колегата” му е затрупан, Антон намира негов заместник в лицето на Христо, докато не открие   неговата добре пазена тайна. А в малкия град, където всичко се знае, някои тайни е по-добре да останат заровени.

 Ще покажем още филми от САЩ и Македония.

 

 


« Назад към всички публикации